Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Healing webinar "Innerlijke Rust en Balans"

In deze bijzondere tijd van transformatie en bewustzijnsverruiming is het belangrijk dat je méér in je eigen kracht gaat staan, oude issues opruimt, de verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen leven én op je ziel leert vertrouwen. 

Je komt meer in contact met jezelf wanneer je innerlijke rust ervaart en jouw energetische systeem in balans is. 
Ik nodig je dan ook uit voor deze healing "Innerlijke Rust en Balans"


Tijdens deze healing sessie gaan we ons verbinden met het collectief van Opgestegen Meesters en de Divine en ontvang je een live healing. Na deze bijzondere Ascentie Healing ervaar je meer innerlijke rust, voel je je lichter en vrijer, meer in balans en kun je handelen vanuit eigen kracht. 
Alles gebeurt in volledige overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat je precies dat ontvangt wat voor jou op dat moment nodig is. 


Voel jij een diep verlangen om te leven vanuit een staat van Innerlijk Rust en verlang je meer Harmonie en Balans? Dan is deze transformerende healingsessie voor jou!

Praktische informatie:
Datum: maandag 23 november 2020 om 20:00 uur
Deelname is gratis. Delen = lief :-)

Er is slechts plek voor 250 deelnemers per sessie, VOL IS VOL!
 
Disclaimer: Een healing is geen vervanging voor een medische behandeling. Bij twijfel adviseer ik je contact op te nemen met een arts of medisch specialist.

Deze healing is niet geschikt als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een psychisch verleden hebt (psychose).

Vragen? Neem dan gerust contact met mij op >>>


Presentatie door
Rohan | Ascension Healer

Je kunt het healing webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.


www.ascensionhealer.nl

Wil je zelf een webinar organiseren? 
Klik dan hier>>>

Deel dit webinar: