Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Kom in je Kracht!

In deze bijzondere tijd van transformatie en bewustzijnsverruiming is het belangrijk dat je méér in je eigen kracht gaat staan, de verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen leven én op je ziel leert vertrouwen. 

Dat kan uitdagend en ook spannend zijn, zeker als er nog een emotionele blokkade of oude overtuiging in je systeem aanwezig is die je ervan weerhoudt om meer in je kracht te staan en de regie over je leven terug te claimen. 

Voel jij een diep verlangen om te leven vanuit je kern en écht in je eigen kracht te gaan staan? Maar voel je tegelijkertijd terughoudendheid of het gevoel dat er iets is dat jou (onbewust) er van weerhoudt? Dan is deze healing voor jou!

Tijdens dit healing webinar ontvang je een diepgaande healing, waarbij blokkades worden opgelost en energie weer mag stromen, zodat de weg vrij gemaakt kan worden om weer in contact te komen met je eigen innerlijke kracht en zo toegang te krijgen tot jouw volledige potentie. Dit is niets anders dan ons aller geboorterecht, om volledig te mogen groeien in ons Meesterschap.

Praktische informatie:
Datum: donderdag 28 januari 2021
Tijd: 21:00 uur
Deelname is gratis
 
Disclaimer: Een healing is geen vervanging voor een medische behandeling. Bij twijfel adviseer ik je contact op te nemen met een arts of medisch specialist.

Deze healing is niet geschikt als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een psychisch verleden hebt (psychose).

Vragen? Neem dan gerust contact met mij op >>>
Presentatie door
Rohan | Ascension Healer
Rohan
www.ascensionhealer.nl

Duur
1 uur

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar