Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Healing webinar "Kom in contact met je Ware Zelf"

In deze bijzondere tijd van transformatie en bewustzijnsverruiming is het belangrijk dat je méér in je eigen kracht gaat staan, oude issues opruimt, de verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen leven én op je ziel leert vertrouwen. 

Iedereen heeft een persoonlijke blauwdruk, waarin opgeslagen staat wat jouw oorspronkelijke missie in dit leven is. Door allerlei omstandigheden, programmeringen, (traumatische) gebeurtenissen, kan de informatie in jouw blauwdruk worden gecorrumpeerd. Je kunt dit ervaren als een dat je leeft en dingen doet, maar ergens voelt dat dit niet helemaal is wie jij bent. Of dat je een bepaalde leegte voelt bij de dingen die je doet. Of dat je het gevoel hebt "zoekende" te zijn. 

Herken je dit? Dan is dit een mooi moment
 om te kiezen voor een diepgaande opschoning en een shift in jezelf. 

Tijdens deze healing sessie gaan we ons verbinden met het Raster, waarin informatie over jouw Goddelijke Blauwdruk is opgeslagen, verwijderen we vervuiling en blokkades en brengen we energie in beweging, zodat informatie over wie je werkelijk bent en wat bij jou past zicht kan herstellen. Deze sessies worden veelal als transformerend ervaren, omdat er contact wordt gemaakt met jouw missie en je Ware Zelf. 


Voel jij een diep verlangen om te leven vanuit je kern en zo écht in je eigen kracht te gaan staan?
Dan is deze transformerende healingsessie voor jou!


Praktische informatie:
Datum: dinsdag 20 april 2021 om 21:00 uur óf donderdag 22 april om 21:00 uur
​(kies jouw favoriete datum en tijd)


Deelname is gratis. Delen = karmapunten :-)

Er is slechts plek voor 250 deelnemers per sessie, VOL IS VOL!
 
Disclaimer: Een healing is geen vervanging voor een medische behandeling. Bij twijfel adviseer ik je contact op te nemen met een arts of medisch specialist.

Deze healing is niet geschikt als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een psychisch verleden hebt (psychose).

Vragen? Neem dan gerust contact met mij op >>>


Presentatie door
Rohan | Ascension Healer

Je kunt het healing webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.


www.ascensionhealer.nl

Wil je zelf een webinar organiseren? 
Klik dan hier>>>

Deel dit webinar: